fbpx

Ikke bekymre deg for fukt eller innbrudd, hvor enn du er!

Med Avara alarmsystem for bobil og campingvogn tilbyr vi helt nye funksjoner som ingen eksisterende systemer kan levere. Avara alarmsystem er spesielt utviklet for å gi deg maksimal trygghet og sikre din investering mot store verditap. 

Helhetlig sikkerhetstenkning
Avara tar sikkerhet seriøst. Derfor er alle alarmpakkene fullt bestykket med alle nødvendige detektorer. Disse samarbeider i et nettverk og gjør systemet «smart». Dette oppnår man ikke ved å levere løse komponenter. Om du velger et system fra Avara får du derfor en komplett løsning for ditt sikkerhetsbehov.

Avara alarmsystem inneholder alle de funksjoner du forventer, og i tillegg introduserer vi nå en helt ny fuktalarm.

Noen av funksjonene tilgjengelig i Avara alarmsystemet:

Avara Lite

Veil.pris: NOK 4 900,- / Abonnement NOK. 59,- i måneden

Grunnleggende sikkerhet for campingvogner på fast plass. Røykdetektor, CO-detektor, propangassdetektor og innbruddsdetektor.

Avara Basic

Veil.pris: NOK 8 249,-

Komplett innbrudds- og nattalarm med varsling for brann, røyk, CO og propangass. Pakken inneholder alle komponenter du trenger og dekker alle de viktigste sikkerhetsfunksjoner for bobil og campingvogn.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet og holdt deg oppdatert på vårt arbeid frem mot lansering. Vi fyller ikke opp postboksen din, men sender deg nyheter når vi har noe relevant å fortelle.

Rull til toppen