fbpx

Messetilbud

I forbindelse med  Caravanmessen 2021 på Lillestrøm har Avara gleden av å gi deg som er kunde i Tryg Forsikring et messetilbud.

Kunder som har sin bobil/campingvogn forsikring hos Tryg Forsikring får 10% rabatt på forsikringen ved installasjon av Avara Moist. Øvrige Avara produkter gir også fordeler hos Tryg Forsikring, les mer her. Kunder som bestiller Avara Moist, Basic Plus eller Premium innen 30/9 vil som et tillegg til sin bestilling få med:

  • 3 måneders gratis abonnement hos Avara
  • For Avara Moist – tre ekstra fuktsensorer. 
  • For Avara Basic Plus – en ekstra innbruddsdetektor.
  • For Avara Premium – tre fuktsensorer og en ekstra innbruddsdetektor.

For å nyte godt av dette tilbudet må du som kunde gjøre følgende:

  • Innen 30/9-2021 sende en e-post til post@avara.no hvor kampanjekode “2021Tryg” oppgis, og legge ved kopi av kvittering på kjøp av ditt Avara produkt. Oppgi også registreringsnummer på din bobil/campingvogn eller ditt avtalenummer hos Tryg, samt din hjemmeadresse. Vi vil da verifisere med Tryg at du har en aktiv forsikring på bobil/campingvogn hos dem. NB: Avara sender disse komponentene direkte hjem til deg.
  • Om du ikke er kunde hos Tryg Forsikring kan  du følge samme prosedyre og oppgi registreringsnummer. Tryg Forsikring vil da kontakte deg med et gunstig tilbud på forsikring av din bobil/campingvogn. Aksept av et slikt tilbud vil kvalifisere for messetilbudet.

Vi håper at du finner tilbudet vårt av interesse og ser fram til å få deg som kunde av Avara sine nye moderne alarmløsninger – i samarbeid med vår partner Tryg Forsikring!

Med Avara Moist sikres både helse,
verdier og ferieplaner.

Avara AS

Raveien 438, Sandefjord,
Vestfold 3239, Norge,
tlf. 90912277

Rull til toppen